hakkımda / about me

Hayatımın uzun bir bölümü eğitim kurumlarında eğitim almakla ve vermekle geçti. Lisans ve lisans-üstü eğitimimi Bilkent Üniversitesi, Siyaset Bilimi Bölümü’nde yaptıktan sonra Londra Üniversitesi, Goldsmiths, Medya, İletişim ve Kültürel Çalışmalar Bölümü’nde 2006 yılında doktoramı tamamladım.

Ocak 2007’den beri Yıldız Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü’nde Toplumsal Yapılar ve Tarihsel Dönüşümler (Zorunlu Temel Kültür) ile, Kültürel Çalışmalar ve Kimlik (Üniversite Seçimlik) ve Siyasi İdeolojiler derslerini ve ayrıca lisansüstü ve doktora seviyelerinde Cultural Theory and Analysis, Ethnic & Cultural Diversity ve Cultures of Conspiracy gibi dersleri veriyorum.

Şu aralar ilgi duyduğum araştırma konuları arasında komplo teorileri, Türkiye’de azınlıklar ve ulusal kimlik, Türkiye’de kültürel kimlikler ve Türkiye’de yeni kentsel İslami kimlik sayılabilir. Daha fazlası için academia.edu sayfama, ORCID‘e veya avesis sayfama bakabilirsiniz.


I spent a good part of my life learning and teaching. I did my undergraduate and graduate studies at Bilkent University, Political Science Department, after which I went to Goldsmiths at University of London to get my PhD degree in 2006 from the Department of Media, Communications & Cultural Studies.

Since 2007 I have been teaching at the Department of Humanities and Social Sciences at Yıldız Technical University, Istanbul.

Among my current research interests are conspiracy theories, minorities in Turkey, cultural identities and the new urban Islamic identity in Turkey. You can visit my academia.edu page, ORCID or avesis page for more.